Idézet Ismétlési Inger

Kép: twitter / Legjobb Pasi
Kép: twitter/Legjobb Pasi

Kinyilatkoztatott!

Kétség sem férhet hozzá….

A bölcsességek Bölcsessége, az igazságok Igazsága!

Idézni fogom. Továbbadni…

Mindenkinek elmondom!

Talán még képre is teszem és megosztom.

Hozzájárulok a képkavalkádhoz | Kép: Legjobb Pasi
Kép: Legjobb Pasi

Hozzájárulok a képkavalkádhoz

Persze lehet, téged most ez a tétel nem izgat. Elképzelhető, hogy a létezés Vitathatatlan Igazsága egy olyan élethelyzetben talál rád, ahol nem tudod értékelni annak Mély Mondanivalóját.

Előfordulhat, hogy a szakdolgozatod írásán fáradozol, a holland utad tervezed vagy éppen a szakításon agyalsz. Kitudja.

Azonban egy dolog összeköt téged és a többi olvasót: ha majd egy derékszögű háromszög átfogóját akarjátok kiszámítani a befogadóinak ismeretében, akkor végtelenül megkönnyíti életeteket ennek az idézetnek az ismerete.

Márpedig kétségtelen, hogy egyszer a jövőben el fog érkezni a sorszerű óra. A pillanat, amikor az általam közvetített tudás hasznossá válik és rendkívüli előrelátásomnak hála készen álltok majd a²-et és b²-et összeadva kiszámítani c²-et.

Ha azonban más jellegű probléma merülne fel még akkor sem kell félnetek, hiszen arra is megkapjátok a megfelelő választ egy idézet formájában. Természetesen előre.

Nyilvánvaló, hogy nem várhatom ki azt a percet, amikor szükségetek lesz a mondanivalómra, hiszen a bölcsességet birtokba vétele után rögtön meg kell osztani! Nem lehet várni holmi “megfelelő kontextusra”. Kinek van ilyen luxusra ideje manapság? Ami igaz, az mindig igaz. Ki kell hát ragadni szövegkörnyezetéből és múzeumba helyezni!

A Tudás Csarnokának Falára. Az én Facebook falamra. Hogy ott megcsodálhassák, és gyönyörködhessek a magvas gondolatok tárlatán!

Ó, mily jó vagyok én, titkok tudója, aki időnként felmegyek idézetgyűjtő oldalakra, hogy kiválasszam a legbölcsebbet, leghasznosabbat! Mennyivel okosabbak, életképesebbek lesznek az én tanítványaim!

Nini itt egy újabb okosság… méghozzá a Legjobb Pasitól!

Tőlem?!

Ráadásul pont az idézetekről!

Kép: François Marius Granet/Legjobb Pasi
Kép: François Marius Granet/Legjobb Pasi

…kivéve persze, ha ironikusan teszi, hogy rávilágítson mily hasztalan csacskaság az egész idézgetősdi.